Reisgidsen voor Portugal

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je kunnen helpen van je vakantie een echt succes te maken.

Lonely Planet Portugal

Lonely Planet Portugal

Regis St. Louis

Deze reisgids van Lonely Planet staat vol met praktische informatie en up-to-date feiten, vaak voorzien van opmerkingen en tips van lokale insiders.

De auteurs van de Lonely Planet -gidsen zijn ervaren reizigers en weten daardoor precies waar de reiziger behoefte aan heeft.

De gidsen zijn voorzien van duidelijke kaarten en mooie foto's.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 24,99

Capitool Portugal

Portugal

Susie Boulton Christopher Catling

De reisgids Portugal is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van beziens-waardigheden en veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

Deze luxe reisgids bevat veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden, met daarnaast ook veel praktische tips, zoals restaurants, accommodatie en vervoer.

Te bestellen bij bol voor € 29,99

100% Portugal

100% Portugal

Ove Rasmussen

Portugal is veel meer dan alleen de rammelende tram en de zware tonen van de fadomuziek in Lissabon.

Deze reisgids neemt je mee op ontdekkingsreis in de Sterrenbergen en de witte stadjes van Alejento - of laat je tot diep in de nacht genieten van heerlijke drankjes en relaxte beats aan de stranden van de Algarve. Proef stokvis en sluit je diner af met een goed glas dessertwijn uit Porto.

100% Portugal neemt je mee naar de Algarve, Alejento, Midden- en Noord-Portugal, maar ook naar de fascinerende steden Lissabon en Porto.

Een bijzonder handig, kleurrijk en informatief gidsje voor iedere liefhebber van Portugal

Te bestellen bij bol voor € 14,95

Tips Reisgidsen Portugal